cat /usr/life > /dev/mind

01.01.2021 12:00

2020 в подорожах (?)

Про 2020 можна писати багато. І в той же час похвалитись особливо нема чим. Для мандрівників минулий рік видався повним дном. В мене відмінилась пара великих запланованих подорожей і трошки маленьких, але на щастя збитки були мінімальними. Щось повідміняв, бо умови дозволяли; за щось чарджбеком повернув, щось переніс на наступний рік. Маю надію, що в 2021 вдасться відірватись на цьому терені за згаяний час.

Підсумки 2020 року.

  • 2 країни (транзит не рахую): Польща, Словаччина;
  • нових країн не відвідував;
  • 9 днів за кордоном (включаючі дні від’їзду і повернення);
  • 4 перельоти, майже 4 тисячі кілометрів, 3 аеропорти в 3 країнах світу.

Походи.

Єдиний похід в цьому році: зганяв на каяку з однією ночівлею вниз по Дніпру. В січні злітали з другом в Польщу і зайшли на дві вершинки – Skrzyczne і Czupel – одноденними виходами. Не зовсім похід, але встигли трошки хапнути зимових гір. Хто ж знав, що в цьому році вони залишаться єдиними підкореними вершинами.

Вода.

Каяк цього року був моєю основною розвагою і профілактикою проти з’їзду даху. В лютому наступив на жабу і придбав сухий костюм (вітчизняний, до речі, від Ордани). Тож сезон відкрив в тому ж таки лютому місяці. В березні бахнув локдаун і наступного разу на воду я вийшов лише в кінці травня. В липні взяв участь в щорічному Водному Рогейні 2020, де зайняв не останнє місце і просто класно провів час. В кінці липня травмував пальці і більше двох тижнів відпочивав на березі. В грудні зрозумів, що до тисячі кілометрів за рік лишилось вього нічого, піднапрягся, і тепер маю круглу цифру, щоб хизуватись перед друзями :)

Лопатка

 ·  year